Buliversenyek Monzától Veszprémig

Teljesítette a Monza Rally Show-t a CREDOBUS-LPWMSport Hyundai i20 R5-ös autójával Simone Tempestini és a Mikulás Rallye-n is célba ért a csapat vendég pilótája Ferencz Krisztián.

A Monza Rally Show-n a rengeteg WRC mellett rekordszámú R5-ös autó is részt vett. Több mint 60 páros választotta ezt a géposztályt, ahol Simone Tempestini a csapat R5-ös autójával vett részt. A verseny elejétől kezdve végig a top 25-ben autózott és végül a nagyszerű 24. helyet szerezte meg, ami ilyen mezőnyben egész jónak mondható.

Olaszország mellett Magyarországon is, pontosabban a 22. TAXI4 Mikulás Rallye a Hídépítő kupáért elnevezésű versenyen is képviseltette magát a CREDOBUS- LPWMSport csapata, igaz itt a Botka Rally Teammel karöltve. A Ferencz Krisztián – Salamon Attila duó nem az eredményért érkezett Veszprémbe, csupán szerették volna egy buli versennyel zárni az évet. Ezt kisebb-nagyobb sikerrel teljesítették és az abszolút 25. helyen végeztek. Volt több késésük és körgyorsot is máshogy teljesítették, mint mások.

„Az első körben nem tetszett a Jutas pusztai körgyorsasági és az autónknak is baja volt, ezért egy körrel korábban kijöttünk a szakaszról” – árulta el Ferencz Krisztián a Rallye Rádió stábjának, majd a következő körben hozzátette: „Másodikra nagyon tetszett a szakasz és egy körrel többet autóztunk.” A 2018-as esztendőt a csapat a szintén buli versenynek számító Szilveszter Rallye-n zárja. Jelen állás szerint három páros indul majd a csapat színeiben.

Related posts